X

Gebruik maken van MDIEU subsidie voor bedrijven?

14-08-2023  |

Vanaf 1 september 2023 is het voor individuele bedrijven mogelijk om de MDIEU-subsidie* aan te vragen. Dit betekent dat er naast het sectorale MDIEU-subsidieproject ‘Fit voor Vlees en Vleeswaren’ ook individuele bedrijfsprojecten onder de MDIEU kunnen worden aangevraagd.

Als werkgever heeft u dus de mogelijkheid om deel te nemen aan het sectorale MDIEU project ‘Fit voor Vlees en Vleeswaren’ of om eigenstandig een bedrijfsaanvraag op te stellen en in te dienen.

Wilt u aan de slag om duurzame inzetbaarheid binnen uw bedrijf vorm te geven? Overweegt u een eigen aanvraag te doen of deel te nemen aan het sectorale MDIEU project ‘Fit voor Vlees en Vleeswaren’? Neem dan contact op met Marc van Bruggen, Sociaal Secretaris FCB Vl(W) of de adviseur van Wecreate Brian Veerkamp, programmaleider MDIEU..

*De MDIEU-subsidieregeling komt voort uit het pensioenakkoord van 2019. Deze regeling heeft tot doel om zoveel mogelijk mensen gezond werkend hun pensioen te laten halen. De regeling biedt tevens de mogelijkheid subsidie te krijgen op uitkeringen van werkgevers aan werknemers die eerder willen stoppen met werken. Voorwaarde voor deze subsidie is wél, dat deze werkgevers tegelijk óók investeren in duurzame inzetbaarheid.

Wilt u meer weten over de MDIEU-subsidiemogelijkheden en de voorwaarden voor bedrijven, klik hier. In deze factsheet is de informatie over de MDIEU-subsidie overzichtelijk voor u samengevat.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer