X

Aanvragen opleidingssubsidies voor bedrijven in de Vleessector en Vleeswarenindustrie vóór 15 april a.s.

10-03-2023  |

De werkgevers- en werknemersorganisaties werken samen aan het verder verhogen van de vakbekwaamheid van medewerkers in de Vleessector en Vleeswarenindustrie. Dankzij de premies die worden afgedragen aan de Fondsen Collectieve Belangen Vleessector en Vleeswarenindustrie, wordt jaarlijks een groot aantal opleidingstrajecten gesubsidieerd.

Procedure
Bovengenoemde fondsen bieden dan ook de mogelijkheid om subsidie-aanvragen in te dienen met betrekking tot opleiding en scholing van werknemers.
Voor de subsidievoorwaarde ten behoeve van subsidie-aanvragen en de daarbij behorende de procedure en formulieren, verwijs ik u voor de Vleeswarenindustrie naar de website van Vleeswarenwerkt.
Voor de subsidievoorwaarde ten behoeve van subsidie-aanvragen en de daarbij behorende de procedure en formulieren, verwijs ik u voor de Vleessector naar de website Vleeswerkt.

Ten behoeve van een snelle en eenduidige administratieve afwikkeling van de declaraties wordt u verzocht uw aanvraag, voorzien van de juiste declaratieformulieren, vóór 15 april a.s. per e-mail te sturen aan: subsidie@vleeswerkt.nl of subsidie@vleeswarenwerkt.nl.

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc van Bruggen, telefoonnummer 079 3634905.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer