X

Werkdrukmeter: Werkdrukscan Vlees en Vleeswaren stopt ook op 1 januari 2024

15-02-2023  |

Enige tijd geleden hebben we bericht over het feit dat de branche RI&E (RIE-manager) na 1 januari 2024 niet meer wordt ondersteund. We hebben toentertijd een handleiding/instructie opgesteld over het veiligstellen van uw gegevens. Onderaan dit bericht is die instructie nogmaals opgenomen.

Werkdrukmeter
Tevens hebben we in dat bericht aangekondigd dat de ondersteuning voor de werkdrukmeter na 1 januari 2024 ook niet meer ondersteund wordt en nadere berichtgeving zou volgen. Inmiddels is bekend hoe u uw gegevens veilig kunt stellen. Hieronder staat uitgelegd welke stappen u moet zetten om een en ander veilig te stellen.
Er zijn twee manieren om de gegevens te exporteren:

Groepsrapport van 1 enquête

Zijn de antwoorden van alle ingevulde enquêtes verzameld, dan kunt u een rapport genereren met samengevatte resultaten van alle respondenten. U kunt dit rapport downloaden als Word- of PDF-bestand en afdrukken. Let op: De antwoorden op open vragen zijn niet verwerkt in het Word- of PDF-rapport. U kunt ook de gegevens exporteren in Excel-formaat. Dat is geschikt voor externe data-analyse, bijvoorbeeld in een statistiekprogramma als SPSS. In het Excel-bestand vindt u ook alle antwoorden op open vragen. Om het aantal pagina's te beperken, zijn die weggelaten uit het Word- en PDF-rapport.

In principe zegt het rapport natuurlijk alleen iets over de groep respondenten. Wilt u op basis van die groep toch uitspraken doen over een grotere groep waarvan zij deel uitmaken, wees dan voorzichtig: de uitspraken zijn betrouwbaarder als de groep respondenten ongeveer dezelfde samenstelling heeft als de grotere groep (denk aan leeftijd, geslacht, achtergrond, functie) en bovendien een redelijk deel van de grotere groep beslaat (bij een populatie van 1000, ten minste 100 respondenten). Schakel de hulp in van een statisticus als u twijfelt.

Rapport over meerdere enquêtes

In het 'Overzicht Enquêtes' kunt u meerdere enquêtes selecteren die zijn gebaseerd op dezelfde vragenlijst en 'Rapport' selecteren. Zo kunt u een rapport genereren dat de resultaten bevast van alle geselecteerde enquêtes. Dit rapport is alleen beschikbaar in Excel-formaat.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog aanvullende vragen hebben, neem dan s.v.p. contact op met de servicedesk te bereiken op 030-2996222 of stuur een mail naar:servicedesk@itandcare.nl.

Veiligstellen gegevens RIE-Manager
Om de gegevens te exporteren en veilig te stellen uit de RIE-manager m.b.t. de meest recente en actuele RI&E’s, neemt u de volgende stappen:
Log in als applicatiebeheerder.
Ga naar de tab ‘Rapporten’.
Selecteer de R&IE’s die u wilt exporteren (tip: als er slechts een gedeelte meegenomen moet worden, gebruik dan de Filter en Zoek mogelijkheid).
Selecteer het rapport ‘Een Excel-bestand met daarin alle vragen en antwoorden’ (onderaan de pagina).
Klik op de button ‘Rapport genereren’.
Selecteer in het popupvenster dat verschijnt het tabblad ‘Kolommen’.
Selecteer de gegevens die u wilt exporteren.
Klik op de button ‘Rapport genereren’.
Sla dit rapport op.

NB: voor technische vragen kunt u bellen met Human Capital Care, telefoon 040 - 2601207 of een e-mail sturen naar helpdesk@humancapitalcare.nl.

 

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer