X

Gratis Persoonlijk Financieel Inzicht voor werknemers van 63 jaar en ouder

14-07-2021  |

Het is nog steeds mogelijk!
Al enige tijd geleden hebben Sociale Partners in de Vlees cao-afspraken gemaakt over de mogelijkheid voor werknemers (ouder dan 63 jaar) om éénmalig een financieel advies te laten opstellen. Dit advies wordt verzorgd door Comminz , een onafhankelijke partij die door sociale partners is aangewezen. Dus wanneer u 63 jaar of ouder bent, dan kunt u een éénmalig gratis Persoonlijk Financieel Inzicht advies laten opstellen.

Inzicht in uw (pensioen) inkomenssituatie
Stel, u gaat binnenkort met pensioen of u wilt eerder stoppen met werken én gebruik maken van de Zwaar Werkregeling Vleessector hoe ziet uw inkomenssituatie er dan uit?

Om antwoord te krijgen op die vraag is het dus mogelijk om een persoonlijk Financieel Inzicht adviesgesprek aan te vragen.
U krijgt middels een rapportage inzicht in uw (pensioen) inkomen, waarbij dan ook uitgebreid rekening is gehouden met uw overige financiële zaken zoals een mogelijke hypotheek, lijfrentes en overige financiële middelen. Zowel van u als van uw eventuele partner. U krijgt een helder beeld van het netto besteedbaar inkomen, zodat u precies kunt zien hoe uw financiële situatie zich ontwikkelt. Zowel bruto als netto. De rapportage wordt in een persoonlijk gesprek toegelicht.

Het Persoonlijk Financieel Inzicht wordt opgesteld door Comminz. Het kost u of uw werkgever niets, want de werkgever mag de kosten, voor dit éénmalige gesprek, declareren bij het Fonds Collectieve Belangen voor de Vleessector.

Het Fonds Collectieve Belangen voor de Vleessector behandelt uw aanvraag. U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier te sturen naar: info@vleeswerkt.nl

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer