X

Aanvragen opleidingsubsidies 2019 Fonds Collectieve Belangen Vlees & Vleeswaren

01-04-2020  |

De werkgevers- en werknemersorganisaties werken samen aan het verder verhogen van de vakbekwaamheid van medewerkers in de Vleessector en Vleeswarenindustrie. Bedrijven die premies afgedragen aan de bovengenoemde Fondsen kunnen jaarlijks verzoeken indienen t.b.v. opleidingsubsidies. De subsidievoorwaarden voor de Vleessector vindt u hier en voor de Vleeswarenindustrie hier.

Indienen van Aanvragen coulant behandeld
Ten behoeve van een snelle en eenduidige administratieve afwikkeling van deze declaraties wordt u verzocht uw aanvraag, voorzien van de juiste declaratieformulieren (voor Vlees klik hier voor Vleeswaren klik hier) vòòr 15 april per e-mail te sturen aan: subsidie@vleeswerkt.nl of subsidie@vleeswarenwerkt.nl (stuur s.v.p. altijd het originele excel-sheet mee).
MAAR Sociale Partners realiseren zich terdege dat we momenteel in een uitzonderlijke tijd leven en dat de aandacht en prioriteiten van de bedrijven en hun werknemers elders liggen, daarom zullen de aanvragen met betrekking tot de aanvraagtermijn met de nodige coulance behandeld worden.

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc van Bruggen, telefoonnummer: 06-30 47 98 42 of 079- 36 34 905.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer