X

EnquĂȘte werkgevers/werknemers in de Vleessector

12-03-2019  |

In Nederland werken bijna 1,3 miljoen mensen soms of regelmatig in de nacht. Werken in de nachtelijke uren verstoort het dag-nacht ritme van het lichaam en dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom is het belangrijk om het nachtwerken zoveel mogelijk te beperken.

In de vleessector wordt regelmatig vroeg gestart met werken. Waarschijnlijk geldt dit ook voor uw organisatie en uw medewerkers. Omdat we ervoor willen zorgen dat iedereen in de vleessector onder goede arbeidsomstandigheden kan werken, willen we met deze vragenlijst inzicht krijgen in wat eventuele aandachtspunten zijn als het gaat over werken in de nacht en vroege ochtend binnen de vleessector.  Hier vindt u de enquête voor de werkgever.

Verder verzoeken wij u onderstaande tekst met de link naar de enquête te verspreiden onder uw werknemers.

Beste werknemer,
In de vleessector wordt er regelmatig extra vroeg begonnen. Mogelijk geldt dit ook voor jou. Omdat we ervoor willen zorgen dat iedereen in de vleessector onder goede arbeidsomstandigheden kan werken, willen we met deze vragenlijst inzicht krijgen in wat eventuele aandachtspunten zijn als het gaat over werken in de nacht en vroege ochtend binnen de vleessector.

We zetten deze vragenlijst uit bij werknemers én werkgevers, zodat we input van beide partijen krijgen. Voor het onderzoek is het belangrijk dat je de vragen zo eerlijk mogelijk invult.  Klik hier om deel te nemen aan de enquête.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

« Ga naar het overzicht


ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer